Operator

Frank en Manik werken allebei als operator bij Dutch Bakery. Zij wilden graag hun enthousiasme over het werk delen zodat jij ook kan zien wat het allemaal inhoudt om allerlei broden te maken.

“Werken als operator bij Dutch Bakery is heel leuk en afwisselend. Het werk is geen dag hetzelfde, want het is nogal wat om duizenden worstenbroodjes, saucijzenbroodjes en tijgerbollen per uur te maken. Dit doen we natuurlijk niet met de hand, maar de operators bij Dutch Bakery sturen daarvoor geavanceerde productielijnen aan.

Hygiene en nauwkeurig werken zijn heel belangrijk

We controleren allerlei dingen, zoals de kwaliteit, de machines en de hoeveelheden. Alles moet de juiste samenstelling hebben en het kan soms heel hectisch zijn als er iets misgaat bijvoorbeeld. We werken met voedingsmiddelen en daarom is de werkomgeving heel schoon. Wie er werkt, weet dat hygiëne en nauwkeurigheid heel belangrijk zijn. Als operator zorg je ervoor dat je lijn zo goed mogelijk loopt en je probeert storingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Het is prettig om hier te werken. De collega’s komen uit verschillende landen en we kennen verschillende culturen. Dat is soms een uitdaging, maar bij Dutch Bakery hebben ze ondanks de verschillende culturen en de enorme groei die er de afgelopen jaren is geweest, tóch de sfeer van een familiebedrijf weten te behouden. We spreken elkaar allemaal aan met ‘je’ en ‘jij’ en op de werkvloer draagt iedereen hetzelfde bakkerskostuum. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer, maar het gevoel van het samen doen, samen een mooi product maken, vind je in elke locatie terug.”

Operator vacatures

Wist jij dit?

Stokbroden, kaiserbroodjes, croissants, bladerdeegplakken, worstenbroodjes en minibroden. Bij Dutch Bakery maken we ze allemaal. Lijkt jou dit ook gaaf om te doen? Check hier onze vacatures.