Monteur

Gert-Jan werkt als allround monteur bij Dutch Bakery en is bezig met werktuigbouwkunde, elektrotechniek, besturingstechniek en nog veel meer. Wat hij het leukste vindt aan het werk? Dat alles in eigen beheer gebeurt. Dat wil zeggen dat er zo min mogelijk monteurs van externe partijen in worden gezet en de monteurs zelf ook mooie projecten kunnen oppakken binnen Dutch Bakery.

“Je treft hier van alles aan. Elektrotechniek, besturingstechniek, servotechniek, aandrijvingen. Je kunt het zo gek niet bedenken. We komen ’s ochtends binnen en kijken we in de lijst wat er in de avond- en nachtdienst is gebeurd. Dan pakken we het werk op wat daar uit komt (de urgente storingen) en dan hebben we nog het preventief onderhoud.

Na de dagdienst, start de consignatiedienst. Een keer in de zoveel tijd heb je de storingstelefoon mee en kun je buiten de normale werktijden gebeld worden als er een acute storing is.

Zoveel mogelijk in eigen beheer

Wij hier bij Dutch Bakery proberen zoveel mogelijk in eigen beheer te doen om de kosten laag te houden en de kennis van de monteurs te verruimen en het werk interessant houden. Dat wil zeggen dat alle monteurs bij onze organisatie zich naast de normale werkzaamheden ook bezighouden met nieuwe projecten. Dat is natuurlijk wel erg leuk en dat draagt dan ook direct bij aan mijn eigen ontwikkeling.

Het toffe aan mijn werk is dat iedere dag anders is en kunt niet voorspellen wat er over vijf minuten gaat gebeuren. Het kan namelijk zijn dat je over vijf minuten een storing hebt of dat je gewoon lekker met je onderhoud bezig bent. Die afwisseling maakt het leuk. Als we een storing zo snel mogelijk hebben verholpen en de productie zo min mogelijk stilstand heeft gehad dan ga ik blij naar huis.”

Technische vacatures

Je doet bij ons alles als monteur

Bij ons heb je in alle vestigingen te maken met werktuigbouwkunde, elektrotechniek, besturingstechniek, pneumatiek en hydrauliek. Gaaf werk, waar jij als allrounder voldoende ontwikkelmogelijkheden krijgt.