Ontdek de regeling aanbrengpremie van Dutch Bakery!

Hallo collega’s,

Bij Dutch Bakery geloven we in de kracht van onze collega’s en daarom willen we jullie betrekken bij het aantrekken van nieuwe collega’s. Hierbij een reminder dat wij jou daarvoor een mooie aanbrengpremie bieden.

Wat houdt het in?
Heel simpel! Als jij een kandidaat kent die goed binnen Dutch Bakery past en hij of zij wordt aangenomen, dan belonen we jou met een geldbedrag tot €2500,- bruto.

Hoe werkt het?
Jij draagt een kandidaat aan die nog niet bekend is bij Dutch Bakery. Wij belonen je direct zodra hij of zij op 1e gesprek is geweest. Als de nieuwe collega is gestart en de proeftijd succesvol doorloopt ontvang je het tweede deel van de premie. Na 7 maanden trouwe dienst van de nieuwe collega, ontvang je het laatste deel van de premie.

Wat kun je verdienen?
De hoogte van de aanbrengpremie varieert afhankelijk van de functie van de nieuwe collega, het gaat om de volgende bruto bedragen:

Voorwaarden om mee te doen:
Laat voordat de kandidaat op 1e gesprek komt weten dat deze kandidaat uit jouw netwerk komt. Doe dit door de naam van de kandidaat door te geven aan onze recruiters Jaila en Priscilla. Dit kan via recruitment@dutchbakery.nl. Daarnaast zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Je bent in dienst bij Dutch Bakery en bent dus niet werkzaam via bijvoorbeeld een uitzendbureau, detacheerder of andere externe partij.
  • De door jou aangedragen persoon meldt jouw naam tijdens de sollicitatie;
  • Je kunt aantonen dat je de door jou aangedragen persoon kent;
  • De aangedragen persoon is nog niet bekend bij Dutch Bakery;
  • Fraude leidt tot stopzetting van de regeling;
  • De premie wordt alleen uitbetaald aan medewerkers met een lopend dienstverband bij Dutch Bakery.

Zoek snel in je netwerk naar geschikte kandidaten en help ons team groeien én verdien een leuke bonus! 🚀

Alle vacatures vind je op hier. Op de informatieborden vind je tevens het vacature-overzicht en ontdek je voor welke vacatures je een extra bonus ontvangt.