Schrijf een review en ontvang een bol.com cadeaubon t.w.v. €20,-

In de periode van 01/04/2024 tot en met 31/05/2024 ontvang jij een bol.com cadeaubon t.w.v. €20,- wanneer jij een review achterlaat over Dutch Bakery op indeed. Via deze pagina vertellen we je stap voor stap hoe je een review achterlaat op indeed en hoe jij vervolgens aanspraak maakt op de bol.com cadeaubon t.w.v. €20,-.

  • Klik hier of scan de QR-code hieronder. Er verschijnt een nieuw tabblad, je komt nu terecht op de Dutch Bakery Review pagina van indeed.
  • Alle vragen die je nu ziet zijn optioneel. Je mag ze invullen, maar dit is niet verplicht. Sla de vragen over die niet van toepassing zijn. Klik op doorgaan.

  • Op deze pagina schrijf je een review over Dutch Bakery. Vul de verplichte velden (met een sterretje) in. Meer invullen mag, maar is wederom niet verplicht. Klik op voltooien.

  • Je wordt nu gevraagd om in te loggen zodat je de review kunt versturen. Let op: Als je nog geen account hebt dien je deze aan te maken, gebruik hiervoor jouw e-mailadres. Vink het vakje aan waar staat: ‘’Vink dit vakje aan als je geen marketingmails van indeed wilt ontvangen’’. Anders ontvang je reclame van indeed! Het kan zijn dat je jouw account nog moet bevestigen via de e-mail.

  • Je komt nu op een pagina waar staat ‘’Bedankt voor je tijd’’. De pagina kan je sluiten. Indien je een gedeelde computer van Dutch Bakery gebruikt, vergeet jezelf dan niet af te melden bij indeed! 

  • Het beoordelen van je review kan even duren, meestal duurt dit 24 uur. Je ontvangt een e-mail zodra jouw review is goedgekeurd.

  • Om aanspraak te maken op de bol.com cadeaubon t.w.v. €20,- stuur je de e-mail waarin te zien is dat jouw review is goedgekeurd door naar recruitment@dutchbakery.nl Vergeet bij het doorsturen van de e-mail niet jouw naam te vermelden. Wil je de review anoniem houden? Haal dan de tekst waar je review staat weg in de e-mail!

De uitgebreide regeling en voorwaarden voor de regeling cadeaubon bij plaatsen review op indeed vind je hier
For English, click here