Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je vragen kunt hebben over het werken bij ons bedrijf, en daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze vacatures, sollicitatieprocedures, doorgroeimogelijkheden, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer. Ons doel is om je zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging bij Dutch Bakery. Mocht je toch nog vragen hebben die hier niet beantwoord worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!

Bij Dutch Bakery hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar, van productie- en magazijnmedewerkers tot functies in administratie, logistiek en verkoop. Bezoek onze vacaturepagina voor een actueel overzicht van alle openstaande posities.

Het sollicitatieproces bij Dutch Bakery bestaat uit meerdere stappen. Na het indienen van je sollicitatie ontvang je een bevestiging. Indien je profiel aansluit bij de vacature, volgt een telefonisch kennismakingsgesprek. Daarna kan je worden uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken met het team en de leidinggevende. Een assessment of proefdag kan ook deel uitmaken van het proces, afhankelijk van de functie. Na een succesvolle afronding ontvang je een aanbod en hopen we je snel te verwelkomen in ons team

Solliciteren bij Dutch Bakery is eenvoudig! Ga naar onze vacaturepagina, selecteer de functie waarin je geïnteresseerd bent, en klik op de sollicitatieknop. Vul het online sollicitatieformulier in en voeg je CV en motivatiebrief toe. Je ontvangt een bevestiging zodra je sollicitatie is ingediend.

Bij Dutch Bakery hechten we veel waarde aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden diverse trainingsprogramma’s en cursussen aan om je vaardigheden te verbeteren. Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, zowel horizontaal als verticaal, zodat je carrière bij ons kan blijven groeien.

Kom jij werken bij Dutch Bakery?

Wij weten wie op welke plek werkt en wat de capaciteiten en ambities van onze medewerkers zijn. Laat jij zien dat je betrouwbaar bent, de wil hebt om te leren en voor ons product en ons bedrijf staat, dan is er zeker ruimte voor groei. Meerdere managers begonnen aan een productielijn van Dutch Bakery en klommen op naar hun huidige functie.