Techniek

Werk je bij de technische dienst van Dutch Bakery, dan heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Elke dag doe je iets anders en vaak weet je van tevoren niet wat dat is. Je lost het ene moment een complexe elektrotechnische storing op aan een van de productielijnen, en het andere moment sleutel je aan een inpakmachine om zo een pneumatische storing te analyseren en op te lossen. Bij ons heb je in alle vestigingen te maken met werktuigbouwkunde, elektrotechniek, besturingstechniek, pneumatiek en hydrauliek. Gaaf werk, waar jij als allrounder voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden krijgt.

Zo ziet onze technische dienst eruit

Wij hebben zes vestigingen. De meeste bakkerijen liggen rondom onze hoofdvestiging Tilburg en één vestiging vind je in Alkmaar, Noord-Holland. Hoewel onze bakkerijen produceren vanaf verschillende locaties en verschillende broodjes bakken, is de technische dienst wel overal hetzelfde opgebouwd. Wij kennen geen ETD of MTD, maar bij ons doe je alles als allround medewerker technische dienst. In totaal werken er 50 medewerkers technische dienst bij Dutch Bakery Nederland. De technische dienst binnen de kleinste vestiging telt 5 technici en in de grootste vestiging (Tilburg) werken 25 allround monteurs, werkvoorbereiders en engineers.

Vacatures bij Dutch Bakery

Je doet bij ons alles als monteur

Bij ons heb je in alle vestigingen te maken met werktuigbouwkunde, elektrotechniek, besturingstechniek, pneumatiek en hydrauliek. Gaaf werk, waar jij als allrounder voldoende ontwikkelmogelijkheden krijgt.

Techniek vacatures