Contactgegevens
Kronosstraat 2
5048 CE Tilburg

Op de locatie Tilburg werken we met ruim 100 collega’s. We hebben hier vier productielijnen. Een lijn voor desembrood, ciabatta’s en focaccia’s. Lijn 2 voor stokbroden in alle vormen en maten, lijn 3 voor croissants en lijn 4 voor bladerdeegplakjes. De lijnen zijn volledig geautomatiseerd. Het inleggen van de producten doen we handmatig op onze highcare inpak. Dat is een geconditioneerde ruimte, waar onze producten zuurstofarm worden verpakt. Daarna worden de verpakte producten op de ompakafdeling machinaal in kratten of dozen gedaan en klaargezet voor verzending naar de klant. We werken in een 3-ploegendienst met diensten van 06.00 – 14.00 uur, 14.00 – 22.00 uur en 22.00 – 06.00 uur.

Werken bij Dutch Bakery in Tilburg?

Dutch Bakery is de laatste jaren fors gegroeid. We startten als familiebedrijf in Waalwijk en hebben nu zes vestigingen met in totaal 360 vaste collega’s en een flexibele schil van 150 uitzendkrachten. Toch hebben we de sfeer van het familiebedrijf weten te behouden.