Bedrijven van Dutch Bakery

Op de locatie Tilburg werken we met ruim 100 collega’s. We hebben hier vier productielijnen. Een lijn voor desembrood, ciabatta’s en focaccia’s. Lijn 2 voor stokbroden in alle vormen en maten, lijn 3 voor croissants en lijn 4 voor bladerdeegplakjes. De lijnen zijn volledig geautomatiseerd. Het inleggen van de producten doen we handmatig op onze highcare inpak. Dat is een geconditioneerde ruimte, waar onze producten zuurstofarm worden verpakt. Daarna worden de verpakte producten op de ompakafdeling machinaal in kratten of dozen gedaan en klaargezet voor verzending naar de klant. We werken in een 3-ploegendienst met diensten van 06.00 – 14.00 uur, 14.00 – 22.00 uur en 22.00 – 06.00 uur.

Meer over Dutch Bakery Tilburg

In Waalwijk werken bijna 90 collega’s. In deze bakkerij komen het ambacht en de industrie mooi samen. We maken hier gevulde producten, zoals worsten- en saucijzenbrood. Daarnaast maken we hier specialiteiten waar veel handwerk bij komt kijken. Een deel van de bakkerij is geautomatiseerd met continue ovens en koelbanen. Het andere deel van de bakkerij is meer ambachtelijk, we gebruiken daar platenkarren en rotatieovens. Het inleggen van de broodjes in de lijn gebeurt handmatig op de inpakafdeling. Zodra het product zuurstofarm verpakt is, wordt het op de ompakafdeling in kratten of dozen gedaan is dan klaar voor verzending naar de klant. We werken in 3-ploegendienst met diensten van 06.00 – 14.00 uur, 14.00 – 22.00 uur en 22.00 – 06.00 uur.

Meer over Dutch Bakery Waalwijk

Onze locatie in Rijen is gespecialiseerd in bladerdeegproducten, van croissants in verschillende maten tot kaasvlinders, krakelingen en kaasstengels. Producten worden zowel voorgebakken als diepgevroren klaargemaakt voor onze klanten. Dit doen we met een team van 10 collega’s in dagdienst. In drukke tijden kunnen we opschalen naar een 2-ploegendienst.

Meer over Dutch Bakery Rijen

Op onze locatie in Eindhoven werken we met 75 collega’s aan drie productielijnen. We hebben een lijn voor stokbroden in alle vormen en maten. Een tweede lijn waarop we zowel kleinbrood als grootbrood draaien, denk bijvoorbeeld aan brunchbroodjes en breekbrood. Kaiserbroodjes maken we op onze nieuwe lijn 3, die een capaciteit van wel 28.000 stuks per uur kan halen. Een deel van de producten wordt met robots ingepakt en zuurstofarm verpakt. Het andere deel wordt handmatig ingelegd. De ompakafdeling is tot en met de palletafvoer volledig geautomatiseerd zodat het direct wordt klaargezet voor verzending naar de klant. We werken in 3-ploegendienst met diensten van 07.00 – 15.00, 15.00 – 23.00 uur en 23.00 – 07.00 uur.

Meer over Dutch Bakery Eindhoven

Onze locatie in Budel heeft één specialiteit en dat is spekkoek. Met een team van 10 collega’s werken we daar in 2-ploegendienst om de diverse smaken te maken. We werken van 07.30 – 15.30 uur en van 14.30 tot 22.30 uur.

Meer over Dutch Bakery Budel

De locatie Alkmaar is onze enige locatie buiten Brabant. We hebben hier diverse lijnen staan voor de verschillende Indonesische specialiteiten die we hier maken. Een lijn draait continu met bapaobroodjes. Het vlees hiervoor wordt in de mengerij gemaakt en de broodjes worden gestoomd en vervolgens verpakt. Daarnaast maken we met een verscheidenheid aan technieken verschillende heerlijke snacks. Zo worden de Risolles handmatig gevouwen en vervolgens gefrituurd, hebben we een lijn voor gevulde rijstrolletjes (Lemper) en maken we pitabroodjes die juist weer gebakken worden. De producten worden zuurstofarm verpakt of diepgevroren. Klaar voor verzending naar onze klanten! Een veelzijdigheid aan processen, wat we met het team van 50 collega’s in een 3-ploegendienst doen. We starten zondagavond op en stoppen de productie vrijdagavond.

Meer over Dutch Bakery Alkmaar