Contactgegevens
Hurksestraat 2
5652 AJ Eindhoven

Op onze locatie in Eindhoven werken we met 75 collega’s aan drie productielijnen. We hebben een lijn voor stokbroden in alle vormen en maten. Een tweede lijn waarop we zowel kleinbrood als grootbrood draaien, denk bijvoorbeeld aan brunchbroodjes en breekbrood. Kaiserbroodjes maken we op onze nieuwe lijn 3, die een capaciteit van wel 28.000 stuks per uur kan halen. Een deel van de producten wordt met robots ingepakt en zuurstofarm verpakt. Het andere deel wordt handmatig ingelegd. De ompakafdeling is tot en met de palletafvoer volledig geautomatiseerd zodat het direct wordt klaargezet voor verzending naar de klant. We werken in 3-ploegendienst met diensten van 07.00 – 15.00, 15.00 – 23.00 uur en 23.00 – 07.00 uur.

Werken bij Dutch Bakery in Eindhoven?

Dutch Bakery is de laatste jaren fors gegroeid. We startten als familiebedrijf in Waalwijk en hebben nu zes vestigingen met in totaal 360 vaste collega’s en een flexibele schil van 150 uitzendkrachten. Toch hebben we de sfeer van het familiebedrijf weten te behouden.